AddExport | AddExport general agency for Flexa Srl
AddExport gets the general agency for Flexa in the Nordic countries and Baltic states
addexport, flexa,
556
post-template-default,single,single-post,postid-556,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

AddExport get general agency for Flexa in the Nordic countries and Baltic states

AddExport get general agency for Flexa in the Nordic countries and Baltic states

AddExport from Karlstad, Sweden, helps companies grow internationally. Now they get the general agency for Flexa Srl. in the Nordic countries and Baltic states.

AddExport tar generalagentur för Flexa i Norden och Baltikum

Det nystartade företaget AddExport Sweden AB från Karlstad hjälper företag att växa internationellt. Nu tar AddExport generalagenturen för Italienska Flexa i Sverige, Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen.

Bakom företaget AddExport står Markus Ryberg och Magnus Haugerud som under många år arbetat internationellt med affärsutveckling och försäljning.

Markus har tidigare arbetat som marknadschef och affärsutvecklare på Rollsroller AB.  Magnus har tidigare arbetat som teknisk chef och säljare på Rollsroller AB.

Markus Ryberg, VD: ”Idag är den största flaskhalsen, för företag som arbetar med storformat, tiden och ansträngningen det tar för efterbehandling så som laminering och skärning av tryckta produkter. Flexa har mer än 20 års erfarenhet av att tillverka utrustning för efterbehandling, idag har man ett komplett produktsortiment som håller hög kvalitet till förnuftiga priser. Vi ser en stor utvecklingspotential i varumärket Flexa och kommer fortsätta etableringen tillsammans med våra återförsäljare.”

För mer information kontakta
Markus Ryberg, VD
markus@addexport.com
070-3008400

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.