AddExport | AddExport launches a new foam plotter for the Scandinavian market
The Obelisk Turbo S is a complete system to make 3D signs and symbols made from Styrofoam.
obelisk, foam plotter, channel letters, addexport
945
post-template-default,single,single-post,postid-945,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

AddExport launches new digital flatbed cutter for the Scandinavian market

AddExport launches new digital flatbed cutter for the Scandinavian market

AddExport from Karlstad, Sweden, helps companies grow internationally. Now starting up sales and marketing of SharpCut digital flatbed cutter for the Scandinavian market. SharpCut is a complete flatbed digital cutting system, manufactured by the US company Colex.

AddExport lanserar en utmanare för digitala skärbord

Det nystartade företaget AddExport Sweden AB från Karlstad hjälper företag att växa internationellt. Nu tar AddExport agenturen i Skandinavien för SharpCut, som tillverkas av det amerikanska företaget Colex.

Bakom företaget AddExport står Markus Ryberg och Magnus Haugerud som under många år arbetat internationellt med affärsutveckling och försäljning. Markus har tidigare arbetat som marknadschef och affärsutvecklare på  Rollsroller AB och Magnus har tidigare arbetat som teknisk chef och säljare på Rollsroller AB.

AddExport lanserar SharpCut -Ett komplett digitalt skärsystem för skärning och fräsning, oavsett om du fokuserar på skyltar, förpackningar, textil eller displayer. SharpCut är en serie digitala skärbord med eller utan conveyor och finns i flera storlekar och bredder upp till 320cm. SharpCut levereras komplett utrustad med verktyg, programvaror och kamera för optisk läsning av skärmärken.

Nya SharpCut SXC-3232:

  • Fullbredd 320cm
  • Transportband (Conveyor)
  • Arbetsstation med dator och programvaror
  • Verktygshuvud med 2 skärande verktyg och 1 fräsmotor
  • Kamera för optisk läsning av skärmärken
  • Rullhållare och automatiskt system för frammatning av material
  • Vakuumbord med 12 individuella zoner

Markus Ryberg, VD: ”SharpCut är ett kraftfullt och beprövat system med fler än 300 installationer i USA och Storbritannien. Det är otroligt intressant att kunna erbjuda en kostnadseffektiv och potent utmanare till de lösningar som finns på marknaden idag. Flera företag är redan intresserade av SharpCut och vi räknar med att leverera det första skärbordet i närtid.”

För mer information kontakta
Markus Ryberg, VD
markus@addexport.com
070-3008400

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.